Termékek Burkolatok

1. Melegburkolat

Melegburkolat

2. Hidegburkolat

Hidegburkolat

3. Ragasztóanyag

Ragasztóanyag

4. Kiegészítő anyagok

Kiegészítő anyagok

A legelterjedtebb melegburkolat a lamináltpadló. Természetes, meleg hatásának köszönhetően otthonunk meghatározó eleme. Széles felület és szín választék áll rendelkezésünkre, telephelyünkön 100 féle mintából lehet választani.

Melegburkolat

A hidegburkolatok közé tartoznak a csempék, a járó-, valamint a padlólapok. Ezek segítségével modern és harmónikus megoldások kialakítása lehetséges kül- illetve beltérben egyaránt. A magas színvonalat képviselő burkolatok a legkedveltebb burkolási megoldások közé tartoznak, hiszen amellett, hogy tartós, ellenálló, még esztétikus megoldást is biztosítanak. A hidegburkolatok hatalmas szín és mintaválasztékban érhetőek el, melyet bemutatótermünkben tudnak megtekinteni.
Az alábbi gyártók termékeit forgalmazzuk: Zalakerámia

Hidegburkolat

A megfelelő csemperagasztó kiválasztása tervezést, szakmai tanácsadást igényel.
Annak függvényében, hogy hol használjuk, mekkora méretű lapok burkolását tervezzük, kül vagy beltérben akarunk dolgozni, számos ragasztóanyag közül választhatunk. Kínálatunkban minden egyedi elképzeléshez szükséges ragasztóanyag megtalálható.
Az alábbi gyártók termékeit forgalmazzuk: Murexin, Mapei, Lb-Knauf, Baumit, Botament

Ragasztóanyag


Ahhoz, hogy burkolatunk tökéletes esztétikai látványt nyújtson és be tudja tölteni egyéb mechanikai funkcióit is, szükségünk van kiegészítő anyagokra. Legyen szó fugázóanyagról, szilikonról, elvédőkről, vagy melegburkolat esetében szegőlécről, alátétlemezről, nálunk minden rendszer kiegészítő megtalálható.
Az alábbi gyártók termékeit forgalmazzuk: Murexin, Mapei

Kiegészítő anyagok