Termékek Szerkezeti anyag

1. Falazóelem

Falazóelem

2. Falazóhabarcs

Falazóhabarcs

3. Nyílás áthidaló

Nyílás áthidaló

4. Vasanyag

Vasanyag

5. Beton zsalukő, pincefalazó

Beton zsalukő, pincefalazó

6. Födémrendszer

Födémrendszer

7. Kémény

Kémény

8. Gipszkarton rendszer

Gipszkarton rendszer

A technika rohamos fejlődésének és az egyre szigorúbb energetika követelményeknek köszönhetően nagymértékben megváltozott a falazóanyagok kínálata. Igazodva a piaci igényekhez számos falazati lehetőség közül választhatunk, a hagyományos kisméretű téglától az 50cm-es szigetelt teherhordó falazóelemig.

Az alábbi gyártók termékeit forgalmazzuk: Wienerberger, Leier, Ytong, Porfix

Falazóelem

Felgyorsult világunkban fontos, hogy olyan késztermékeket tudjuk biztosítani, mellyel időt és energiát tudunk megtakarítani. Erre nyújt kiváló megoldást a gyárilag előkevert falazóhabarcs, melyhez csak víz hozzáadása szükséges.
Az alábbi gyártók termékeit forgalmazzuk: Baumit, Lb-Knauf, Weber

Falazóhabarcs

Minden ház nélkülözhetetlen eleme a nyilás áthidaló, melynek kínálatát a gyártók az elvárt műszaki előírásoknak megfelelően alakították ki, rengeteg méretet biztosítva a pontos kivitelezés érdekében.
Az alábbi gyártók termékeit forgalmazzuk: Wienereberger, Leier, Bakonytherm, Leitl

Nyílás áthidaló

Az építkezés során a betonszerkezetek megerősítésére vasanyagot használnak, melyek a biztosítják a betonszerkezetek stabilitását. Telephelyünkön elérhető szálas betonacél és betonháló többféle átmérőben.
Az alábbi gyártók termékeit forgalmazzuk: Vasfémker, Steel-Trans

Vasanyag

Széles körben alkalmazható pincefalak, lábazati falak, garázsok, támfalak, kerítések építésénél, illetve mezőgazdasági, ipari raktárak, létesítmények készítésénél.
Az alábbi gyártók termékeit forgalmazzuk: Leier

Beton zsalukő, pincefalazó

A födém a különböző helyiségek lefedésére és a terek térelhatárolására szolgál. Emellett fontos feladata a teherviselés és a merevítés is. Ennek megfelelően nem árt gondosan kiválasztanunk a tervezésnél, hogy milyen födémrendszert szeretnénk alkalmazni.
Az alábbi gyártók termékeit forgalmazzuk: Wienerberger, Leier, Lábatlani Vasbeton

Födémrendszer

Az otthon melegét adó fűtési formáknak megfelelő elemes kémény.
Az elemes kémény külső könnyűbeton köpenyből, samott belső csőből, és közte típustól függően hőszigetelő rétegből áll. Az elemes kémény lehet kiszellőztetett, mely a két réteg közti belső gőzöket kiengedi a szabadba.
Az alábbi gyártók termékeit forgalmazzuk: Schiedel, Leier, Wienerberger, Bakonytherm

Kémény

A gipszkarton sokoldalú felhasználhatóságának köszönhetően kedvelt építőanyag. Nálunk minden kiegészítővel együtt megtalálható legyen szó válaszfalról vagy álmennyezetről.
Az alábbi gyártók termékeit forgalmazzuk: Rigips

Gipszkarton rendszer