Termékek Tetőfedés

1. Tetőcserép

Tetőcserép

2. Tetőfólia

Tetőfólia

3. Bitumenes zsindely

Bitumenes zsindely

4. Pala

Pala

5. Könnyű tetőanyagok

Könnyű tetőanyagok

6. Tetőtéri ablakok, tetőkibúvók

Tetőtéri ablakok, tetőkibúvók

7. Kiegészítők tetőfedéshez

Kiegészítők tetőfedéshez

A tetőcserép fő feladata, hogy megvédje az épületet az időjárás viszontagságaitól. Emellett az épület látványát is nagymértékben meghatározza a tető fedése. Sok szempontra kell figyelnünk, amikor kiválasztjuk a számunkra legjobb megoldást
Az alábbi gyártók termékeit forgalmazzuk: Bramac, Terrán, Creaton, Wienerberger (Tondach)

Tetőcserép

A tetőfólia legfőbb feladata, hogy a cserépfedés alá bejutott csapadékot (eső, porhó) maradéktalanul elvezesse az eresz felé. Kiemelten fontos műszaki jellemző a páraáteresztő képesség, a szakítószilárdság és az UV állóság. Ezeknek megfelelően ma már rengeteg féle tetőfólia közül választhatunk.
Az alábbi gyártók termékeit forgalmazzuk: Bramac, Terrán, Creaton, Wienerberger (Tondach), Fakro

Tetőfólia

Több féle színben és minőségben gyártott, főként könnyű szerkezetes épületeken, melléképületeken alkalmazott tetőfedőanyag. Könnyen vágható, ezért szinte bármilyen tetőforma fedésére alkalmas. Önállóan nem, csak alátétlemezzel alkalmazhatók.
Az alábbi gyártók termékeit forgalmazzuk: Gutta, Villas

Bitumenes zsindely

Főleg gazdasági és melléképületeken használt egyszerű tetőfedőanyag.
Ma már csak környezetbarát, szálcement alapanyagú, modern sík- és hullámpala érhető el, mellyel egyszerűen, gyorsan és költséghatékonyan megoldható a régi hullámpala tetők felújítása.

Pala

- Bitumenes hullámlemez: A könnyű tetőfedőanyagok közé tartozik a bitumenes hullámlemez, mely a palához hasonlóan főként ideiglenes épületeknél, tetőfelújításoknál, gazdasági és melléképületeken alkalmazott tetőfedőanyag.
- Polikarbonát: Tömör és légkamrás kivitelben elérhető. A légkamrás lemezek nagy előnye a jó hőszigetelés és a kis lemezsúly. Ennek köszönhetően főként épületek előtetőjéhez, teraszok, télikertek fedéséhez, vagy bevilágítóként más tetőfedőanyagokkal együtt alkalmazzák.

Könnyű tetőanyagok

A tetőtéri lakóterek elengedhetetlen eleme a tetőtéri ablakok, ezek teszik lehetővé a legtöbb természetes fény bejutását, az optimális szellőzés pedig biztosítja a megfelelő beltéri klímát.
A tetőtéri ablak kiválasztásánál nagyon sok szempontot kell figyelembe vennünk, többek között a méretet, üvegezést, nyitási módokat. Ezekre kínál rengeteg alternatívát több gyártó is: Velux, Roto, Fakro, Dakea

Tetőtéri ablakok, tetőkibúvók

A tető a ház egyik legfontosabb szerkezete, ezért a hosszú élettartam elérése érdekében ügyelnünk kell arra, hogy a tető beázás mentes és jól átszellőztetett legyen, ezért gondosan válasszuk meg tetőnk minden rendszerelemét. Rendszertartozékok: tetőfólia, szellőzőszalag, lezárófésű, kúpalátét, vápaszivacs, hófogó, tetőkibúvó, gerincléctartó

Kiegészítők tetőfedéshez